BREAKING NEWS Μεταγραφικές εξελίξεις...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Εισιτήρια διαρκείας 2018-2019

Δεν αντέχουν και δεν λένε την αλήθεια!

Δεν αντέχουν και δεν λένε την αλήθεια!

Κοίτα να δεις... Μια ήττα έκανε το πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού και οι "αντικειμενικοί" ξεσπάθωσαν... Περίμεναν, όπως τα σαλιγκάρια να τελειώσει η βροχή, να έρθει ένα αρνητικό αποτέλεσμα για να βγάλουν χολή! Αλλά η ουσία δεν είναι αυτή. Είναι η εικονική τους πραγματικότητα, την οποία βγάζουν προς τα έξω. Παρουσιάζοντας τα πράγματα όχι όπως είναι, αλλά όπως θέλουν να τα... πασάρουν στην κοινή γνώμη. Και επειδή είμαστε στην εποχή των social media και του ίντερνετ, η δουλειά δεν ήταν και τόσο δύσκολη. Ας είναι καλά όλα αυτά τα κατευθυνόμενα σχόλια που διαβάζουμε στα "αντικειμενικά" ΜΜΕ, ειδικά στο διαδίκτυο. Όχι τίποτα άλλο... Οι άνθρωποι προσπαθούν να αποδείξουν τη χρησιμότητά τους.

Ας δούμε τι συνέβη από το απόγευμα του Σαββάτου και μετά. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Βουλιαγμένη. Μετά από 125 συνεχόμενες νίκες εντός συνόρων. Νομοτελειακά αυτά θα συνέβαινε μια ημέρα. Καμία ομάδα στον κόσμο δεν έχει εσαεί συμβόλαιο με τη νίκη. Μια φορά στα 126 ματς μπορεί να έχεις και μια ήττα. Δηλαδή μιλάμε για ποσοστό 0,79%! Και αμέσως οι "αντικειμενικοί" άρχισαν να βγάζουν χολή κατά του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Βλέπετε η αλήθεια είναι πώς ο Θρύλος κυριαρχεί κάθε χρόνο. Μπορεί να κάνει μια στις τόσες καμία ήττα στα τόσα αθλήματα στα οποία πρωταγωνιστεί. Αλλά σε κάθε τέτοια περίπτωση ορισμένοι δείχνουν πόσο "πονούν". Βλέπετε όταν είσαι διαρκώς με σκυμμένο το κεφάλι από τις... καρπαζιές στους αγωνιστικούς χώρους, ένα κόμπλεξ δεν μπορεί να μην το αποκτήσεις για αυτόν που σε νικά διαρκώς.

Τη στιγμή που η διοίκηση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με μια αντρίκεια ανακοίνωση παρουσίασε τα πράγματα ως έχουν, έδειξε μεγαλείο, συνεχάρη τον αντίπαλο που επικράτησε, αυτοί τα παρουσιάζουν όπως τους βολεύει. Είπαμε, όλα στο... βωμό της "αντικειμενικότητας"! Έβγαλαν ξανά όλο το μένος που έχουν κατά του Θρύλου. Γιατί όταν όλη τη σεζόν, εδώ και χρόνια, το μόνο που βλέπουν είναι τους "ερυθρολεύκους" να σηκώνουν τη μια κούπα μετά την άλλη, το μόνο που κάνουν είναι να "κρύβουν" τις νίκες, τις διακρίσεις, τις επιτυχίες. Περιμένουν ένα αρνητικό αποτέλεσμα για να γελάσουν λιγάκι.

Και τα τελευταία χρόνια είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για όλους αυτούς. Βλέπετε ο Ολυμπιακός δεν περιορίζεται στην κυριαρχία εντός συνόρων, αλλά διεκδικεί και πολλούς τίτλους στην Ευρώπη, σε διάφορα σπορ. Κι εκεί ο "πόνος" τους είναι ακόμα πιο μεγάλος, είναι ακόμα πιο βαθιά μέσα τους ριζωμένος! Κι αυτό δεν ξεχνιέται εύκολα, κάνοντας την καθημερινότητά τους να μοιάζει με... κόλαση!

Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, τώρα έχουν βρει και νέο "πεδίο" για να απαξιώσουν τις πορείες του Θρύλου. Ειδικά του Ερασιτέχνη. Με το "επιχείρημα" πώς όλα αυτά γίνονται με τα χρήματα από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ. Μάλλον τους διέφυγε κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Η αλήθεια δηλαδή. Ο Ολυμπιακός έχει 80.000 μέλη και ο κόσμος του είναι ο βασικός χρηματοδότης για όλες αυτές τις διακρίσεις, τις πετυχημένες πορείες, τις παρουσίες σε ευρωπαϊκούς τελικούς. Είναι ο συμπαίκτης των "ερυθρόλευκων" αθλητών και αθλητριών για να κάνουν τις υπερβάσεις και ταυτόχρονα τον λαό του Θρύλου ακόμα πιο περήφανο.

Κι επειδή η ιστορία με τα μέλη και η στήριξη-βοήθεια που δίνουν στον Ολυμπιακό δεν τους αρέσει, τους πληροφορούμε για κάτι ακόμα. Και το πόλο της Βουλιαγμένης έχει ανάλογη οργάνωση. Με μέλη, σε πολύ μικρότερο βαθμό. Και μετά από 5 χρόνια σε Άνδρες και Γυναίκες πήραν έναν τίτλο. Την ώρα που όλοι οι άλλοι οπαδοί –αυτοί που συμπαθούν οι "αντικειμενικοί"- δεν στηρίζουν το δικό τους ερασιτέχνη, αλλά τον έχουν παρατημένο σε μια γωνιά, στα πρόθυρα της διάλυσης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ