ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Ο Ολυμπιακός δεν διοικείται από το facebook"

Στη Μαδρίτη μαζί με την ομάδα του Ολυμπιακού είχε ταξιδέψει και ο ένας από τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA:

«Μεγάλη νίκη και μεγάλη ικανοποίηση μετά απ' όλα αυτά που είχαν γίνει. Νομίζω ότι καταλάβαμε όλοι τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός, πάμε δυνατά για τη συνέχεια.

Εμείς μιλάμε και στις νίκες και στις ήττες. Η περίοδος αμφισβήτησης ήταν δύσκολη για όλους, από πάνω μέχρι κάτω. Το αντιμετωπίσαμε με ψυχραιμία και ηρεμία σε πρώτη φάση. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι αξίζουμε. Υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι για αυτά που είχαν γίνει, αναλύθηκαν, είχαμε μία πολύ καλή συνομιλία μέσα στα αποδυτήρια με την ομάδα, εκτός από τις δικές τους συζητήσεις και αναλύσεις που έκαναν, νομίζω και μεταξύ μας είχαμε μία καλή συζήτηση μέσα στα αποδυτήρια, λίγο έντονη σχετικά δε νομίζω ότι κατάλαβε κανείς τι έγινε, οπότε όταν πάμε καλύτερα θα μάθει ο καθένας τι είπαμε εκεί μέσα.

Θα σας τα πούμε όλα, ό,τι έγινε, στο Βελιγράδι.

Δεν έφυγε ποτέ η αισιοδοξία. Ο Ολυμπιακός δεν διοικείται από το Facebook και δεν αποφασίζουμε από το facebook και από τα σχόλια που κυκλοφορούν στα social media και τα λοιπά. Αυτό ήταν ένα από τα θέματα. Είμαστε η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης την τελευταία δεκαετία, έτσι φαίνετια και φέτος θα πάμε καλά. Για να έχει φτάσει η ομάδα εκεί με αυτά τα οικονομικά δεδομένα κόντρα σε αυτά τα μπάτζετ και σε κολοσσούς κάτι σημαίνει, ο ιδιοκτήτης της Φενέρ που είχε έρθει στο ΣΕΦ μιλάμε για αμύθητες περιουσίες.

Ας απολαύσουμε τις στιγμές και την ομάδα, δεν ξέρω αν θα ξαναβγεί τέτοια ομάδα στο άμεσο μέλλον».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ