ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

«Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει σοβαρότατο θέμα» (video)

«Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει σοβαρότατο θέμα» (video)

Όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 23:30 η σύσκεψη στο γραφείο του Γιώργου Βασιλειάδη. Σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου, λοιπόν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος στάθηκε στο γεγονός ότι διαπιστώθηκε από όλους πως υπάρχει σοβαρότατο θέμα με την αξιοπιστία της ελληνικής διαιτησίας και εξέφρασε την ελπίδα του να βρεθεί λύση.

Παράλληλα, ο εκ των Προέδρων της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ τόνισε για ακόμα μία φορά ότι δεν θα πραγματοποιηθεί το κυριακάτικο ντέρμπι στο ΣΕΦ και συνέστησε ψυχραιμία και ηρεμία για τα όσα συνέβησαν εντός αιθούσης.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου:

«Για πρώτη φορά η ελληνική κυβέρνηση αντιμετωπίζει το θέμα της διαιτησίας και της ισονομίας στον ελληνικό αθλητισμό, στο μπάσκετ. Με πρωτοβουλία του Υπουργού, μαζευτήκαμε εδώ όλοι. Κοινή διαπίστωση όλων, είναι ότι υπάρχει πρόβλημα, και των ομάδων στον ΕΣΑΚΕ και των συμμετεχόντων. Υπάρχουν διαφωνίες στη λύση, αλλά τουλάχιστον διαπιστώθηκε ότι υπάρχει σοβαρότατο θέμα με την αξιοπιστία της ελληνικής διαιτησίας. Ελπίζουμε ότι θα βρεθεί λύση.

Για το αν βρέθηκε λύση: «Σήμερα όχι, διαπιστώθηκε το πρόβλημα. Έγινε η διαπίστωση του προβλήματος από όλους, και από τον ΕΣΑΚΕ έχει δημιουργηθεί, και ακολουθούν και άλλες ενέργειες για να βρεθεί λύση».
Για το ντέρμπι της Κυριακής: «Δεν θα γίνει.

Για το περιστατικό με τον Γιαννακόπουλο: «Σύνεση, ψυχραιμία. Ό,τι γίνεται μεταξύ 25 ανθρώπων εντός μίας αίθουσας, δεν είναι της στιγμής.

Για το γεγονός ότι ο Γιαννακόπουλος υποστήριξε ότι τον έσπρωξαν: «Δεν έχει γίνει αυτό, έχει γίνει κάτι άλλο, δεν χρειάζεται να το πούμε εδώ μέσα. Χρειάζεται σύνεση και ηρεμία. Χρειάζεται βούληση για να λυθεί το θέμα».

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε πως: «Σε μία τόσο σοβαρή σύσκεψη ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας να απουσιάζει... Δείχνει τον σεβασμό στην προσπάθεια του Υπουργού. Στην αξιέπαινη προσπάθεια που έκανε ο Υπουργός, δεν έρχεται ο πρόεδρος της ΕΟΚ. Οπότε… Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί λύση».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ