ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χάινς: «Όνειρο που έπαιξα στον Ολυμπιακό, θρύλος ο Σπανούλης»

Χάινς: «Όνειρο που έπαιξα στον Ολυμπιακό, θρύλος ο Σπανούλης»

Μπορεί να κοντεύει σχεδόν μία δεκαετία από τότε που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο ίδιος δεν ξεχνάει όσα έζησε στον Θρύλο. Ο λόγος για τον Κάιλ Χάινς, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και όχι μόνο, σε μπασκετικό podcast στη Σερβία.

Ο Αμερικανός σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο τόνισε ότι ήταν όνειρο για τον ίδιο που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και πώς η συνύπαρξη του με τον Βασίλη Σπανούλη σημάδεψε την καριέρα του και την εξέλιξή του ως παίκτη.

Για την ακρίβεια, ο Χάινς αποθέωσε τον «Kill-Bill», τονίζοντας ότι είναι από τους μεγαλύτερους μπασκετικούς μέντορες του μέχρι και σήμερα και πως αποτελεί έναν θρύλο της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην σέντερ του Θρύλου:

«Πριν έρθω στην Ευρώπη, ίσως ο Ολυμπιακός να ήταν η μόνη ομάδα που ήξερα λόγω των μεγάλων ονομάτων που είχαν παίξει εκεί, όπως ο Τσίλντρες. Χάρηκα πολύ, λοιπόν, που θα έπαιζα με τον Σπανούλη και με προπονητή τον Ίβκοβιτς. Έμοιαζε με όνειρο τότε και τώρα. Όταν αρχίσαμε τη σεζόν, η φιλοσοφία ήταν τελείως διαφορετική. Ως τότε ο Ολυμπιακός είχε μεγάλα ονόματα, τους καλύτερους παίκτες. Εκείνη η ομάδα όμως είχε τον Σπανούλη και γύρω του εμάς, άγνωστους παίκτες. Ήμουν εγώ, κάποιοι νεαροί παίκτες όπως ο Σλούκας, ο Παπανικολάου και ο Πρίντεζης. Όμως δημιουργήσαμε χημεία, καθοδηγούμενοι από τον Ίβκοβιτς και φτιάξαμε κάτι ξεχωριστό που κράτησε στο χρόνο».

Και πρόσθεσε: «Ο Σπανούλης παραμένει μέχρι και σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους μπασκετικούς μου μέντορες. Έμαθα πολλά από αυτόν, εντός κι εκτός παρκέ. Το πιο σημαντικό που έμαθα όμως είναι η ρουτίνα της δουλειάς. Κάθε μέρα έκανε τα ίδια πράγματα κι αυτό είναι το μυστικό του μεγαλείου του. Δούλευε πάντα σκληρότερα από όλους και έδινε το παράδειγμα. Ήταν τιμή για μένα, έναν 24χρονο παίκτη, να παίζω δίπλα σε έναν θρύλο της Ευρωλίγκας. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ