"Σας πιστεύω. Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα"

Book Small Mobile

Επίσκεψη στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη πραγματοποίησε χθες ο Όσκαρ Γκαρθία, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του! Μάλιστα, όπως αναφέρει το «to10.gr» τους εξήγησε πως δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας ούτε στο Περιστέρι (τους μετέφερε πως θα είναι σε θέση να προπονήσει την ομάδα από την Τρίτη), λόγω απαγόρευσης των γιατρών και τους μετέφερε την πλήρη στήριξή του και τη σιγουριά πως όλοι μαζί θα ξεπεράσουν τα προβλήματα.

«Ήθελα να καθίσω στον πάγκο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά ο γιατρός δεν μου το επιτρέπει. Αλλά το ότι δεν είμαι εδώ δεν σημαίνει τίποτα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο τεχνικό μου επιτελείο. Είναι όλοι άνθρωποι ικανοί και επαγγελματίες και θέλω να τους ακούτε και να τους σέβεστε.

Όλοι είμαστε μία οικογένεια, τεχνικό τιμ και παίκτες. Θέλω να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι σας. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό που περνάει η ομάδα. Αν και δεν είμαι κοντά σας αυτές τις ημέρες είμαι μαζί σας, σας στηρίζω και σας πιστεύω όλους. Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα», τους μετέφερε χαρακτηριστικά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ