ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επενδύσεις εκατομμυρίων που διατηρούν τον Θρύλο στην ελίτ της Ευρώπης!

Επενδύσεις εκατομμυρίων που διατηρούν τον Θρύλο στην ελίτ της Ευρώπης!

Από τη μέρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τον Ολυμπιακό, έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει τα πάντα προκειμένου να τον εκτοξεύσει. Σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο αγωνιστικά. Και εξηγούμε…

Ο ηγέτης του Θρύλου έχει δαπανήσει πολλά εκατομμύρια ευρώ για το προπονητικό κέντρο του Ρέντη, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να προπονούνται και να δουλεύουν σωστά κάτω από ιδανικές συνθήκες.

Κάτω από συνθήκες που θα ζήλευαν ακόμα και κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, με τεράστια ιστορία. Πρόκειται, χωρίς καμία αμφιβολία, για ένα προπονητικό κέντρο… «στολίδι» για τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο, που αποτελεί τεράστιο περιουσιακό στοιχείο για την ομάδα. Για το παρόν, αλλά και το μέλλον.

Από εκεί και πέρα, ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών δίνει τεράστια βαρύτητα και στις Ακαδημίες. Στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, για τα οποία επίσης έχει δαπανήσει υπέρογκα ποσά, δημιουργώντας νέα γήπεδα, προκειμένου να δουλεύει το νέο… αίμα του Ολυμπιακού όπως πρέπει και του αρμόζει. Και τα αποτελέσματα, έχουν γίνει αντιληπτά με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Διότι «βγήκαν» και αναδείχθηκαν ποδοσφαιριστές που καθιερώθηκαν στην πρώτη ομάδα. Τη στιγμή που κάποιοι εξ αυτών πωλήθηκαν σε ομάδες του εξωτερικού, φέρνοντας πολλά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του Θρύλου.

Οι επενδύσεις που γίνονται, λοιπόν, από τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε όλα τα επίπεδα είναι τεράστιες. Γεγονός στο οποίο στάθηκε, θυμίζουμε, σε χθεσινή του συνέντευξη στην A Bola και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δεν έκρυψε τον εντυπωσιασμό και τον ενθουσιασμό του για τις εγκαταστάσεις και τις ακαδημίες της ομάδας.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι οι συνθήκες για να εργαστεί κάποιος προπονητής στην ομάδα είναι ιδανικές. Κάτι, άλλωστε, που έχουν παραδεχθεί άπαντες.

Όπως και να ‘χει, πρόκειται για κινήσεις του ηγέτη των Πειραιωτών που διαφημίζουν τον Θρύλο με τον καλύτερο τρόπο σε όλο τον κόσμο. Και αποδεικνύουν το μεράκι, την αγνή, ανιδιοτελή αγάπη του και την αφοσίωσή του στην ομάδα της καρδιάς του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ