ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Εξυγίανση» του αίσχους...

«Εξυγίανση» του αίσχους...

Δεν έχουν τέλος οι «ομορφιές» στο… μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι άνθρωποι φροντίζουν κάθε φορά να ξεπερνούν τον εαυτό τους. Και εξηγούμε…

Στην ΕΠΟ, όχι μόνο δεν κατάφεραν να διοργανώσουν έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδας της προκοπής, που ακόμα και κεκλεισμένων των θυρών έλαβαν χώρα θλιβερά επεισόδια στο ΟΑΚΑ. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έπεσαν στα… μαλακά, καθώς τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 26.000 και 6.000 ευρώ, αντίστοιχα.

Και έχει και συνέχεια. Ο τελικός διεξήχθη στις 11 Μαΐου, ωστόσο η απόφαση βγήκε ένα μήνα μετά. Σήμερα, για την ακρίβεια. Τρομερά πράγματα. Τόσο δύσκολη ήταν, πια, η υπόθεση, για να υπάρξει τέτοια καθυστέρηση; Αφού Αστυνομία και παρατηρητής δεν είχαν γράψει τίποτα στις εκθέσεις τους.

Ωστόσο, οι Αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης στην ανακοίνωσή τους, τους ξεμπροστιάζουν, κάνοντας λόγο για «εξυγίανση με "αναβάθμιση" των χούλιγκαν σε VIP».

Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις σχετικά με τον τελικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΠAOK-AEK, o οποίος διεξήχθη στο ΟΑΚΑ στις 11/5/2019.

Kηρύσσει τις εγκαλούμενες Π.Α.Ε. με τις επωνυμίες «Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» και «Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.» πειθαρχικά ελεγκτέες για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά αδικήματα.

Επιβάλλει α) στην πρώτη εγκαλούμενη «Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» συνολική χρηματική ποινή ύψους είκοσι έξι χιλιάδων (26.000) ευρώ και β) στη δεύτερη εγκαλούμενη «Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.» χρηματική ποινή ύψους έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ».

Η ατιμωρησία στο μεγαλείο της. Κανένα ίχνος ντροπής.


 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ