ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Διαγωνισμός: 15 διπλά εισιτήρια για Νότιγχαμ!

Διαγωνισμός: 15 διπλά εισιτήρια για Νότιγχαμ!

Το πρώτο του ματς μπροστά στον κόσμο του, θα δώσει ο Ολυμπιακός στις 16 Ιουλίου στο Καραϊσκάκη! Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την προετοιμασία τους αντιμετωπίζουν τη Νότιγχαμ Φόρεστ στον Ναό και το redking.gr σας στέλνει γήπεδο!

Ο μεγάλος χορηγός, Stoiximan.gr, σας δίνει την ευκαιρία, μέσω του redking.gr, να παρακολουθήσετε το πρώτο ματς της ομάδας στο Καραϊσκάκη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, το οποίο θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε πριν τα επίσημα παιχνίδι με την Πλζεν!

Το τελευταίο φιλικό του δίνει ο Θρύλος στις 16 Ιουλίου στις 21:30, ολοκληρώνοντας έτσι την προετοιμασία του και το redking.gr, μαζί με την Stoiximan.gr, σας στέλνουν στον Ναό!

Δεκαπέντε (15) διπλά εισιτήρια περιμένουν τους φίλους αναγνώστες της ιστοσελίδας μας, για να παρακολουθήσουν από κοντά το πρώτο φετινό ματς του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, στείλτε με email τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και ταυτότητα) στη διεύθυνση info@redking.gr. Εκτός από τα δικά σας στοιχεία, πρέπει να δηλώσετε και του φίλου/φίλης που θα σας συνοδεύσουν στο Ναό.

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώνετε μέχρι το βράδυ της Κυριακής στις 00:00.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, προσφορά του μεγάλου Χορηγού, Stoiximan.gr.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ