ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάθος, καρδιά και... προσοχή για το πρώτο βήμα!

Πάθος, καρδιά και... προσοχή για το πρώτο βήμα!

Λίγες ώρες απομένουν, πλέον, για την αναμέτρηση της Τρίτης (23/7) με την Βικτόρια Πλζεν, στη «Doosan Arena», για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. 

Άπαντες στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» είναι πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και να πραγματοποιήσουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πρόκειται, χωρίς καμία αμφιβολία, για ένα από τα σημαντικότερα ματς της σεζόν, κάτι που έχει κάνει σαφές με τον πλέον εμφατικό τρόπο ο Πέδρο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του.

Τα σημεία… κλειδιά, λοιπόν, για να πάρει ο Θρύλος το «διπλό» στην Τσεχία, είναι τρία. Πάθος, καρδιά και… προσοχή. Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πάρουν τη νίκη και να αποδείξουν στην πράξη την ανωτερότητά τους.

Ωστόσο, χρειάζεται τεράστια προσοχή από άπαντες. Και αυτό, διότι η ομάδα του Πάβελ Βρμπα διαθέτει πολύ καλή ομάδα, που αν της δώσεις χώρο, μπορεί να κάνει τη… ζημιά.

Από εκεί και πέρα, το αυριανό παιχνίδι να αποτελεί το πρώτο επίσημο για τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για κανέναν. Κάτι που τόνισε και ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Όπως και να ‘χει, άπαντες στον Θρύλο «διψούν» να πάρουν το «διπλό» επί της Πλζεν και να ολοκληρώσουν τη… δουλειά στο Καραϊσκάκη, στις 30 του μήνα. Μπροστά στον πύρινο κόσμο της ομάδας…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ