ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ευτυχισμένος ο Χουτεσιώτης

Ευτυχισμένος ο Χουτεσιώτης

Ευτυχισμένος από την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα ήταν ο Λευτέρης Χουτεσιώτης που μετά το 4-0 επί του Πανθρακικού, τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα φοβερό συναίσθημα. Είναι μια μεγάλη επιβράβευση για μένα και μου δίνει κίνητρο για την συνέχεια».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με Ρομπέρτο, Καπίνο, αλλά και τις οδηγίες του Αλέκου Ράντου: «Η σχέση με τα παιδιά και με τον προπονητή μας είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Και προπονητικά και μεταξύ μας εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο προσωπικά πράγματα. Είμαστε πάρα πολύ καλά».

Ο Χουτεσιώτης αναφέρθηκε στα όνειρά του («Να έχω ένα ανάλογο μέλλον στην ομάδα»), ενώ μίλησε για το ματς με τον Πανθρακικό: «Μπορεί να μην υπήρχε βαθμολογικό κίνητρο. Παρόλα αυτά εμείς ήμασταν υποχρεωμένοι να παρουσιαστούμε σοβαροί, όπως και το κάναμε. Όπως το ίδιο θα γίνει μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος».

Τέλος, μίλησε και για τη φιέστα με την Καλλονή: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να είναι δίπλα μας, για να πανηγυρίσουμε μαζί αυτό το τίτλο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ