Καλώς τα παιδιά τα δικά μας...
Τη δεύτερη φετινή νίκη τους επί του ΠΑΟ σημείωσαν οι Παίδες του Ολυμπιακού, μιας και αυτή τη φορά τον νίκησαν 3-0 στο Ρέντη, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Super League Κ15. Θυμίζουμε, είχε προηγηθεί το 2-1 στο Κορωπί, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και φρόντισαν να πάρουν προβάδισμα ασφαλείας από τα πρώτα 15 λεπτά! Ο Σουρλής με κεφαλιά στο 6’, μετά από σέντρα του Νικόλη, άνοιξε το σκορ για τον Θρύλο. Μάλιστα, το 2-0 δεν άργησε να έρθει. Στο 15’, ο Γεωργακόπουλος φαίνεται πως «μιμήθηκε» τον Φορτούνη και είδε τη φοβερή έμπνευση να του βγαίνει, σκοράροντας με απευθείας κόρνερ (2-0)! Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και έτσι ο Ολυμπιακός πήγε στο ημίχρονο προηγούμενος με διαφορά δύο τερμάτων.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟ προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς, είχε τρεις πολύ καλές στιγμές, αλλά ο Καραργύρης βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και πραγματοποίησε ισάριθμες εντυπωσιακές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Λαζαρίδη (41’, 51’) και Νούση (73’). Στο ίδιο διάστημα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει και τρίτο τέρμα, με τον Ντότη να πλασάρει εύστοχα στο 78’ (3-0), ενώ λίγο έλειψε να πετύχει κι άλλο γκολ, αλλά ο Τζανετής νικήθηκε από τον Γαρδούνη σε μοναδικό τετ α τετ στο 80’.
Κάπως έτσι, λοιπόν, ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη ανάσα με το 3-0 επί του ΠΑΟ και οφείλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, αν θέλει να προλάβει το... τρένο της πρώτης θέσης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Τζόρβας (79’ Καρακώστας), Νικόλης, Θεοδωρόπουλος, Ασλανίδης, Γούλας, Αρσενίδης (52’ Τσάβος), Γεωργακόπουλος, Παπαδόπουλος (63’ Ντότης), Σουρλής (76’ Τζανετής), Τόλιος.
Παναθηναϊκός: Γαρδούνης, Σαλάτας (39’ λ. τρ. Δουδέσης), Μπαλαρίνης, Σιαφάκας, Μητρόπουλος, Σιατούνης, Φοινίκης (56’ Νούσης), Σακελαρόπουλος (3’ λ. τρ. Τουρκοχωρίτης), Νιάρχος (74’ Καρβούνης), Δημοσθενιάδης, Λαζαρίδης.