"Κόλλησε" η Κ17

Στο 1-1 έμειναν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού, στην Αργυρούπολη, κόντρα στον Πανιώνιο, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Super League Κ17.

Η Κ17 του Τάσου Θέου ήταν καλύτερη από τους «κυανέρυθρους», προηγήθηκε με τον Βοΐλη στο 25’, μετά από σέντρα του Ντουμάνη, αλλά σπατάλησε αρκετές καλές ευκαιρίες και το «πλήρωσε» στο φινάλε. Συγκεκριμένα, ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο 85’ με τον Τούντα και «έκοψε» δύο βαθμούς από τον Ολυμπιακό που έχει ως στόχο να είναι και φέτος στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Πανιώνιος: Σκορδάκης, Μίκο, Καμπουρούδης, Ποντικάκος, Γρηγορόπουλος, Ατζέλι, Γρίβας, Οικονόμου, Καλαμάρης, Γιατζάι, Μαχαίρας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Γαλούπης, Γκοτζαμανίδης, Ράμα, Νεοφυτίδης, Ντουμάνης (83’ Κακάμης), Φυτόπουλος (60’ Τσερκώνης), Βοΐλης (60’ Μπουλάρι), Κατσούκης, Ζιάκας (80’ Αντωνόπουλος).