"Είχαμε τον πλήρη έλεγχο"
Ευχαριστημένος με την προσπάθεια και την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο Τάσος Θέος μετά το 2-0 της Κ17 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού. «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι γιατί και τελειώνει η κανονική περίοδος της διοργάνωσης. Θέλαμε και τους βαθμούς αλλά και να δείξουμε την ποιότητα μας.
Σίγουρα τα παιδιά είχαν άγχος γιατί σε αυτή την ηλικία μπορεί να λέμε ότι θέλουμε την εξέλιξη και τη βελτίωσή τους, αλλά σίγουρα σε τέτοια παιχνίδια μετράει και το άγχος και όταν είναι και το βαθμολογικό και θέλεις να σιγουρέψεις τα πλέι οφ, που πάντα πηγαίνει ο Ολυμπιακός, παίζει ένα σημαντικό ρόλο.
Και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο είχαμε τον πλήρη έλεγχο. Φυσικά και ο Παναθηναϊκός μας δημιούργησε προβλήματα, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί τα παιδιά προσέγγισαν ό,τι δουλέψαμε όλη την εβδομάδα», δήλωσε ο προπονητής των Εφήβων του Ολυμπιακού.