☰
✕

Τριάρα για τους Νέους στην Κρήτη

Στις νίκες επέστρεψαν οι Νέοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι προέρχονταν από δύο σερί ήττες κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, επικράτησαν με 3-0 του ΟΦΗ, στην Κρήτη, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ρικάρντο Πέρες, η οποία είχε τον πλήρη έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, προηγήθηκε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (45+1) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βοΐλη.

Στην επανάληψη της αναμέτρησης, ο Θρύλος «κλείδωσε» τη νίκη. Για την ακρίβεια, στο 78’ και πάλι ο Βοΐλης με πέναλτι έκανε το 2-0, ενώ 6 λεπτά αργότερα, στο 84’, ο Φέκκας με κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-0.

Με τον τρόπο αυτό, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 12 βαθμούς σε 6 παιχνίδια, μειώνοντας στο -4 από την κορυφή.

ΟΦΗ K19: Αγγελάκης, Δολαψάκης, Μακριδάκης (70' Κουρίνος), Πήλιος, Περδίκης, Ξεπαπαδάκης, Ψαρράς (78' Βρεττός), Σταυρακάκης (45' Παπαντωνάκης), Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης, Αζίζι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19: Καραργύρης, Τσάβος, Ράμα, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Φέκκας, Μαρίνος, Κωστανάσιος, Βοϊλης, ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι Γλυνός, Τσουμάνης και Τσερκώνης.