☰
✕

Τέλος ο Πέρες, επαφές με Νικοπολίδη

Η πορεία της Κ19 του Ολυμπιακού την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (όπως και την περσινή), δεν είναι καλή. Τελευταίο και πιο πρόσφατο παράδειγμα, αποτελεί η ήττα των Νέων του Θρύλου από τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη, για την 6η αγωνιστική της Super League Κ19.

Στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο, λοιπόν, πάρθηκε η απόφαση να υπάρξουν αλλαγές. Και συγκεκριμένα, στην τεχνική ηγεσία της Κ19, στο θέμα του προπονητή.

Για την ακρίβεια, παρελθόν αποτελεί ο Ρικάρντο Πέρες, μιας και ο Πορτογάλος κόουτς δεν κατάφερε να πείσει με τη δουλειά και τα έργα του.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, βρίσκονται βρίσκονται σε επαφές με τον Αντώνη Νικοπολίδη, προκειμένου να αναλάβει τεχνικός στην Κ19.

Ένας άνθρωπος ο οποίος αναδείχθηκε σαν τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό, αγάπησε το σύλλογο, λατρεύτηκε από άπαντες και κατέκτησε αμέτρητους τίτλους.

Ένας προπονητής με μεγάλες γνώσεις, που μπορεί να μεταφέρει τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία του Θρύλου στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Όπως και να ‘χει, τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.