Χολ: «Η προσθήκη του Τζόουνς είναι σπουδαία»
Ο Ολυμπιακός -των πολλών απουσιών- «πάλεψε» στην Πόλη, αλλά ηττήθηκε με 88-80 από τη Φενέρμπαχτσε, για την 20ή αγωνιστική της Euroleague, σε ένα ματς στο οποίο «πήρε» 16 πόντους και 11 ριμπάουντ από τον Ντόντα Χολ. Ο Αμερικανός σέντερ, απόντος του Νίκολα Μιλουτίνοφ από τη «μάχη» στην έδρα των Τούρκων, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, με season high στη διοργάνωση σε πόντους και ριμπάουντ, δίνοντας και την... ψυχή του για τον Θρύλο.
Μάλιστα, μετά το ματς στην Κωνσταντινούπολη, ο Χολ μίλησε στη NOVA για την ήττα από τη Φενέρ, τη συνέχεια στην Euroleague, αλλά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων», Ταϊρίκ Τζόουνς.
Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού δήλωσε: «Ξέραμε, ότι θα είναι δύσκολα ερχόμενοι εδώ και έπρεπε να τελειώσουμε καλύτερα την αναμέτρηση. Αυτά τα δύο φάουλ ήταν άσχημα (σ.σ. σε ερώτηση για όταν «φορτώθηκε» γρήγορα με δύο φάουλ και έφτασε τα τέσσερα). Πρέπει να είμαι λίγο πιο έξυπνος σε αυτές τις καταστάσεις. Νιώθω καλά, δεν πρέπει να χάνω κάποιες φάσεις κοντά στο καλάθι. Πρέπει να βελτιωθώ σε αυτό, όμως νιώθω καλά. Συνεχίζουμε μπροστά. Ολοι όσοι ήρθαν να παίξουν εδώ, ήταν έτοιμοι για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα».
Και πρόσθεσε ο Χολ, για την κίνηση του Θρύλου με την απόκτηση του Τζόουνς: «Ο στόχος μας είναι, να είμαστε η καλύτερη ομάδα στο επιθετικό ριμπάουντ. Ο Ταϊρίκ είναι μία σπουδαία προσθήκη, δίνει ενέργεια, ριμπάουντ και καρφώματα στην ομάδα».