«Διπλό» μέσα στην Πόλη, Θρύλε ολέ, ολέ!
Η «διαβολοβδομάδα» στην Ευρωλίγκα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και ο Ολυμπιακός επιστρέφει απόψε (22/1) στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, με μοναδικό στόχο το «διπλό». Τζάμπολ στις 19:30.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας, με φορά από την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με νέα 100άρα το βράδυ της Τρίτης (20/1) , θέλουν να πάρουν ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα. Απέναντί τους η ομάδα του Πάμπλο Λάσο και μάλιστα σε μία δύσκολη παραδοσιακά έδρα. Ο λόγος για το «Σινάν Ερντέμ».
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα φαίνεται να βρίσκει ρυθμό και σταθερά πατήματα στο παρκέ, παίζοντας ξανά διαστημικό μπάσκετ και εντυπωσιάζοντας με την εικόνα της. Αυτό ακριβώς θα επιχειρήσει να κάνει και απόψε, καταθέτοντας το 100% των δυνάμεών της, με στόχο να φύγει νικήτρια από την Πόλη και να ανέβει στο 15-8.
Ο Θρύλος θέλει να παίξει ξανά το μπάσκετ που ξέρει και θαυμάζει όλη η Ευρώπη. Θα παλέψει μέχρι τέλους, θα δώσει σκληρές «μάχες» στο παρκέ και θα κυνηγήσει με πάθος τη νίκη, ώστε να ανέβει ακόμη περισσότερο τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας της Ευρωλίγκας.
Πάμε Θρύλε!