Ολυμπιακός: Ένα VIDEO γεμάτο συναίσθημα και περηφάνια!
Προφανώς και ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για την τρέχουσα σεζόν ήταν η κατάκτηση της Euroleague μετά από τόσα χρόνια και μετά από τόσες παρουσίες σε Final 4. Όπως επιπλέον κίνητρο ήταν και το γεγονός ότι η φετινή τελική φάση της διοργάνωσης ήταν στο ΟΑΚΑ.
Το κατάφερε ο Θρύλος, πήγε στο ΟΑΚΑ απέκλεισε αρχικά τη Φενέρμπαχτσε από τον ημιτελικό και μετά ήρθε και ο τελικός με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ολυμπιακός σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο και το πανηγύρισε με την ψυχή του αυτές τις ημέρες. Μαζί με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ, στους δρόμους της Αθήνας, αλλά και στο δημοτικό θέατρο Πειραιά εκεί όπου χιλιάδες κόσμου περίμεναν την αγαπημένη τους ομάδα για να χαρούν με το τρόπαιο αγκαλιά! Όπως επίσης ακολούθησε και η γιορτή μόνο των μελών της ομάδας.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα VIDEO με πλάνα από το βράδυ της 24ης Μαΐου, συνοδευόμενα από τους ήχους του τραγουδιού “Σ’ Αγαπώ” που ερμηνεύουν Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Αντώνης Ρέμος.
“Κάπου σε μια παλιά κασέτα…” είναι ο τίτλος που επέλεξε ο Ολυμπιακός για να χρησιμοποιήσει στο VIDEO, το οποίο ολοκληρώνεται με τον δακρυσμένο Σάσα Βεζένκοβ να κοιτάζει τον κόσμο των ερυθρολεύκων.