Ο Τζόουνς-Γκαρσία και η διάψευση του Ολυμπιακού
Το όνομα του Ντέιβιντ Τζόουνς-Γκαρσία επανήλθε στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά μέσω δημοσιεύματος από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Ντάστι Γκάρζα υποστήριξε πως οι πρωταθλητές Ευρώπης κατέθεσαν πρόταση στον 24χρονο Δομινικανό γκαρντ, προσφέροντάς του διετές συμβόλαιο συνολικών απολαβών που αγγίζουν τα τρία εκατομμύρια δολάρια.
Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο παίκτης είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι τον Ολυμπιακό, επιλέγοντας τότε να παραμείνει στις ΗΠΑ και να κυνηγήσει μία θέση στο NBA με τους Σαν Αντόνιο Σπερς.
Ωστόσο, από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι έχει κατατεθεί οποιαδήποτε πρόταση στον Τζόουνς-Γκαρσία, ξεκαθαρίζοντας πως το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «ερυθρόλευκων» συνεχίζεται, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν επιβεβαιώνεται η εμπλοκή τους στην υπόθεση του Δομινικανού γκαρντ.