Ντάνστον: «Ήρθα να βοηθήσω, είμαι ενθουσιασμένος»
Ο Μπράιαντ Ντάνστον συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τα ταξίδια ενόψει των αγώνων με Ζαλγκίρις και Μπολόνια. Πριν από την αναχώρηση της ομάδας από το αεροδρόμιο, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επίσημη επιστροφή του στον Θρύλο:
«Δεν ήταν σχεδιασμένο. Άρχισα την προετοιμασία με την ομάδα. Έμεινα σε φόρμα και όποια επιλογή είχα, ήθελα να την πάρω και να βοηθήσω. Θέλω να φέρω ενέργεια, εμπειρία, να ενώσω τα παιδιά στα αποδυτήρια, να είμαι μια επιπλέον φωνή από τον πάγκο στους υπόλοιπους και να βοηθήσω και στο γήπεδο. Θέλω να είμαι ο άνθρωπος που θα βοηθάει με την παρουσία του. Είμαι ενθουσιασμένος με την ομάδα που έχουμε, υπάρχει ταλέντο και παίκτες με πολλές δυνατότητες. Είναι πολύ όμορφο να είσαι μέρος αυτής της ομάδας. Θα είναι μια συναρπαστική σεζόν. Εγώ θέλω να βγω στο παρκέ, να παίξω και να το ευχαριστηθώ. Αυτό είναι στο μυαλό μου. Δεν σκέφτομαι τι λένε για ηλικίες. Είμαι ευλογημένος που μπορώ να παίξω μπάσκετ ξανά και θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία».
Για την Ζάλγκιρις ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε: «Η Ζαλγκίρις είναι μια ομάδα με ταλαντούχους παίκτες που θέτουν τον ρυθμό στο παρκέ και παλεύουν για κάθε κατοχή. Είναι πεινασμένη ομάδα και παίζει πολύ δυνατά στην έδρα της. Θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να κάνουμε τα μικρά πράγματα που κάνει ο Ολυμπιακός».