☰
✕

Θα είναι το πιο σημαντικό "διπλό"

Η βραδιά θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη εάν η Μπαρτσελόνα είχε νικήσει μέσα στην Βιτόρια την Μπασκόνια. Αλλά, η ήττα της Φενέρμπαχτσε ήταν ένα καλό, εν μέρει, αποτέλεσμα για τον Θρύλο που παραμένει σταθερή στην 3η θέση της διοργάνωσης, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρώτου γύρου.

Και πλέον, με το πρόγραμμα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρώτου γύρου, εάν ο Ολυμπιακός φύγει νικητής από την "Brose Arena", θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για μια θέση μέσα στην πρώτη 4άδα και όχι μόνο. Διότι η συνέχεια και με τα ματς που έχει ο Θρύλος στο ΣΕΦ, δεν θα έχει απλώς αβαντάζ για το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά ακόμα και για την πρώτη δυάδα.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει να παίξει στον Πειραιά με τη Ρεάλ που είναι τώρα ισόβαθμη με τον Θρύλο και δεύτερη, την Μπασκόνια που είναι κι αυτή στο 9-4 και στην 4η θέση, τον ΠΑΟ και την Φενέρμπαχτσε (σ.σ.: θα αναμετρηθούν την επόμενη εβδομάδα) στις θέσεις 5-6, την Νταρουσάφακα που είναι 7η. Οπότε το "διπλό" μέσα στη Γερμανία, εάν έρθει και όλα πάνε καλά, θα είναι το εισιτήριο για τις θέσεις που δίνουν το πλεονέκτημα της έδρας στη συνέχεια. Κι αυτό διότι θυμίζουμε ότι υπάρχει η απουσία του Πρίντεζη και η απώλεια του Χάκετ.