"Κρατάμε τη νίκη, διορθώνουμε τα λάθη και συνεχίζουμε" (videos)
Εύκολη νίκη με 31 πόντους διαφορά (80-49) σημείωσε η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, αλλά η Ελένη Καπογιάννη θέλει και ζητάει περισσότερα, γιατί γνωρίζει τις πραγματικές δυνατότητες των αθλητριών της.
«Καταρχάς να συγχαρώ την ομάδα μας για τη νίκη. Δυστυχώς δεν ήταν καλό ματς και ο Κρόνος δεν παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός αλλά και εμείς είχαμε την αστοχία μας. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, δεν το κάναμε. Αν είχαμε βάλει κάποια από τα τρίποντα που σουτάραμε τελείως ελεύθερα θα μπορούσε το σκορ να ξεπεράσει τους 100 πόντους. Παρ' όλα αυτά κρατάμε τη νίκη, διορθώνουμε τα λάθη και συνεχίζουμε», δήλωσε η προπονήτρια του Ολυμπιακού.
Από την πλευρά της, η Εβίνα Σταμάτη, τόνισε: «Σήμερα παίξαμε ένα παιχνίδι με έναν αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικότητας, αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι για εμάς. Κάθε φορά θέλουμε να δίνουμε το 100% και νομίζω ότι το καταφέραμε ανεξάρτητα από την αστοχία μας σε κάποια σημεία. Καταφέραμε και δείξαμε ότι μπορούμε να δίνουμε κάθε φορά το 100% κυρίως σε αμυντικό επίπεδο».