"Υπόκλιση" της FΙΒΑ στη Μάλτση! (video)
Καταπληκτικές εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα μπάσκετ Γυναικών στο φετινό Ευρωμπάσκετ, πραγματοποίησε προ λίγων ημερών η Εβίνα Μάλτση, οδηγώντας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην κατάληψη της τέταρτης θέσης στη διοργάνωση.
Η FIBA, λοιπόν, ετοίμασε ένα αφιερωματικό βίντεο για την 39χρονη αρχηγό της «γαλανόλευκης», αλλά και γκαρντ του Ολυμπιακού, φροντίζοντας να μας... υπενθυμίσει ορισμένα από τα κατορθώματα και τις καλύτερες στιγμές της στα γήπεδα της Τσεχίας.
Θυμίζουμε, η Μάλτση τελείωσε το Ευρωμπάσκετ έχοντας 16.1 πόντους, 6.6 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ μέσο όρο ανά παιχνίδι. Επιδόσεις, οι οποίες τις χάρισαν μία θέση στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης, αναγκάζοντας, παράλληλα, τη FIBA, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη να «υποκλιθούν» στο ταλέντο της.