Μπαρτζώκας - Ίβκοβιτς... 1

Σε μια αναμέτρηση με "ερυθρόλευκο" φόντο, από πολλές απόψεις, η Λοκομοτίβ Κουμπάν νίκησε 78-77 την Εφές. Στο ματς που έγινε στο Κουμπάν ανάμεσα σε δύο ομάδες που στον πάγκο τους βρίσκονται δύο πρώην προπονητές του Ολυμπιακού, η έδρα έπαιξε ρόλο!

Ο παλαιός είναι αλλιώς, αλλά ο νέος είναι ωραίος... Κοινώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας και η Λοκομοτίβ πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη με αντίπαλο την Αναντόλου του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Η τουρκική ομάδα για 3 δεκάλεπτα είχε το πάνω... χέρι στο ματς, καθώς στο 30ό λεπτό προηγούνταν με 59-53. Η Λοκομοτίβ του Μπαρτζώκα έκανε την αντεπίθεση στην τελευταία περίοδο και με επί μέρους σκορ έφτασε στη νίκη με 78-77, έχοντας και πάλι κορυφαίο τον Ντιλέινι με 25 πόντους.

Σε ό,τι αφορά την Εφές του Ίβκοβιτς, από αυτή ξεχώρισε ο Ερτέλ με 16 πόντους, ενώ ο πρώην "ερυθρόλευκος" Ντάνστον κινήθηκε σε ρηχά... νερά, σημειώνοντας μόλις 7 πόντους.