"Παρών" και ο Σπανούλης για τον Γκάλη!
Το «παρών» στο Nick Galis hall of famous game θα δώσει και ο Βασίλης Σπανούλης, τιμώντας έτσι τον Νίκο Γκάλη. Το παιχνίδι, μάλιστα, θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Ο αγώνας, ο οποίος θα γίνει στις 23 Δεκεμβρίου, στο Κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι (18:00), θα πραγματοποιηθεί προς τιμήν του Νίκου Γκάλη για την είσοδό του στο hall of fame.
«Είμαι περήφανος που θα βρεθώ σε αυτή την εκδήλωση προς τιμήν του κορυφαίου Έλληνα καλαθοσφαιριστή. Είναι ο παίκτης εξαιτίας του οποίου όλοι ασχοληθήκαμε με το μπάσκετ. Το γεγονός αυτό έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, οπότε είναι διπλή η χαρά για όλους εμάς που θα συμμετέχουμε και πραγματικά είναι κάτι πολύ όμορφο», δήλωσε σχετικά ο Βασίλης Σπανούλης.
Εισιτήρια για τον αγώνα μπορείτε να προμηθεύεστε τόσο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ticketmaster.gr, όσο και από το Δημαρχείο του Αμαρουσίου.