☰
✕

Για το "διπλό" στη Λευκάδα μετά το +73

Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη σε έκταση νίκη επί του Παναθηναϊκού με 73 πόντους διαφορά, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών φιλοξενείται αύριο στη Λευκάδα από την τοπική Νίκη (14:30), για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θέλει να διευρύνει το απόλυτο.

Οι «ερυθρόλευκες» του Κώστα Μίσσα θέλουν να προσθέσουν άλλη μία νίκη στο ενεργητικό τους και σε αυτό το παιχνίδι θα αγωνιστούν χωρίς την Αγγελική Νικολοπούλου η οποία ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Βικτόρια Μακόλι,  Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά, Ανθή Μπαλτά.