Περιμένει Ντόρσεϊ, "βλέπει" Έιρς

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειες του για να κλείσει την "τρύπα" στην θέση "5" και όπως έχουμε ξαναγράψει στο redking.gr το όνομα του Τζόι Ντόρσεϊ είναι πάνω-πάνω στη λίστα με τους υποψήφιους σέντερ.

Ο 32χρονος Αμερικανός περιμένει από στιγμή σε στιγμή να μείνει ελεύθερος από την Γαλατάσαραϊ, καθώς όχι μόνο δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία, αλλά είναι στα "μαχαίρια" με τον προπονητή, Αταμάν.

Το... κλίμα είναι πλέον πολύ βαρύ για τον Ντόρσεϊ στην Κωνσταντινούπολη, την ίδια στιγμή που ο ίδιος θέλει πολύ να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Βέβαια, οι μέρες περνούν και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι η Γαλατά θ' αφήσει ελεύθερο τον Ντόρσεϊ, οπότε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του, σε συνεργασία με την διοίκηση, εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις.

Όπως αναφέρει σήμερα το Eurohoops, ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει το όνομα του Τζεφ Έιρς, ο οποίος αυτή την περίοδο είναι free agent και μπορεί να υπογράψει από στιγμή σε στιγμή, εφόσον το θελήσουν οι "ερυθρόλευκοι" και τον καλέσουν στην Ελλάδα...

Πρόκειται για μια αξιόλογη περίπτωση ελαφριού πενταριού, με ύψος 2.06, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τους πρωταθλητές Ελλάδας, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Euroleague. Στα 29 του, με πέρασμα από Σαν Αντόνιο Spurs, ο Έιρς βρίσκεται εν αναμονή πρότασης συμβολαίου μέχρι το τέλος της σεζόν από τους Λ.Α. Clippers.

Σύμφωνα με το scout report, ο Έιρς είναι πολύ καλός ριμπάουντερ, παίζει αρκετά ικανοποιητικά το pick & roll, έχει καλό σουτ από μέση απόσταση, ενώ βγάζει πολλή ενέργεια πάνω στο παρκέ. Έχει καλή αντίληψη του παιχνιδιού, ενώ διαθέτει και αξιοπρεπή πάσα. Γενικώς είναι ένας παίκτης που έχει αρκετά από τα στοιχεία που θέλει οπωσδήποτε από το 5άρι του κόουτς "Σφαιρό".

Ο Τζεφ Έιρς σκόραρε μάλιστα, 13 πόντους στο φετινό All Star Game της D-League του NBA... Πάρτε μια γεύση από τον 29χρονο Αμερικανό σέντερ, που ίσως και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα εφόσον δεν βρεθεί σύντομα άκρη με τον Τζόι Ντόρσεϊ...