☰
✕

"Ευχάριστο να επιστρέφεις σπίτι"

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της Λετονίας έχουν ενσωματωθεί οι Γιάνις Στρέλνιεκς και Γιάνις Τίμα, ενόψει των «παραθύρων» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μάλιστα, οι δύο αθλητές του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο εκδήλωσης ενός χορηγού του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος, εξέφρασαν, μεταξύ άλλων, τη χαρά τους για το γεγονός ότι θα αγωνιστούν για λογαριασμό της Εθνικής τους.

Πρόσφατα επέστρεψα από την Ελλάδα, όπου ξεκίνησα προετοιμασία με τον Ολυμπιακό. Είναι πάντα ευχάριστο να επιστρέφεις σπίτι, έτσι αυτές οι δύο εβδομάδες θα είναι απολαυστικές, μιας και δεν είναι ότι παίζουμε με φίλους, αλλά ότι απολαμβάνουμε τη χώρα μας. Η σεζόν ξεκινάει μετά από μόλις ένα μήνα και τα πόδια είναι βαριά. Θα συγκεντρωθούμε στον αυριανό αγώνα και δεν κοιτάζουμε τον αντίπαλο», ανέφερε ο Στρέλνιεκς.

Από την πλευρά του, ο Τίμα τόνισε πως: «Στο φινάλε, είναι για ακόμα μία φορά ευχαρίστηση να παίζεις με την Εθνική. Δεν υπήρχε τέτοια δυνατότητα τις προηγούμενες φορές. Είναι απόλαυση να παίζεις με τους φίλους σου».