☰
✕

Αποθέωσε τον οργανωτή του τελικού της ντροπής!

Απίστευτα πράγματα στον ελληνικό αθλητισμό, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, να αποθεώνει τον Αχιλλέα Μπέο! Τον άνθρωπο που διοργάνωσε τον τελικό Κυπέλλου της ντροπής στον Βόλο ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος βρέθηκε στον Βόλο για να τιμηθεί από τον Αχιλλέα Μπέο, όπου εγκαινιάστηκε το νέο κλειστό γήπεδο στην Αγριά Βόλου και ο πρόεδρος της ΕΟΚ είπε χαρακτηριστικά για τον Μπέο:

«Είμαι σήμερα εδώ όχι για να τιμηθώ, αλλά για να τιμήσω αυτούς τους ανθρώπους που εργάζονται προς την κατεύθυνση να βελτιώσουν το επίπεδο της κοινωνίας μέσα από τον αθλητισμό.

Γιατί αθλητισμός και κοινωνία πάνε μαζί.

Όσοι λοιπόν συμβάλλουν σε αυτό, όπως ο αγαπητός, φίλος από πολύ παλιά, Αχιλλέας Μπέος αξίζουν κάθε συμπαράστασης, όπως με αυτό το έργο που παραδίδεται στα νιάτα, αποτρέποντας από άλλες κοινωνικές παρενέργειες. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Με μία πλακέτα, λοιπόν, ξεχνιούνται όλα...