☰
✕

Βίντεο από το ματς στο ΟΑΚΑ

Εκτός από την προπόνηση στο παρκέ το απόγευμα της Παρασκευής είχε και... θεωρητικό μάθημα για τους παίκτες του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Ντέιβιντ Μπλατ, έβαλε να δείξει βίντεο στους παίκτες του από το πρόσφατο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης επίσης στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή για το πρωτάθλημα.

Ο Ισραηλινός κόουτς τόνισε τα λάθη που έγιναν, για μία ακόμη φορά, ενώ παράλληλα τόνισε συγκεκριμένα σημεία του αγώνα έτσι ώστε να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη και να μπορέσει η ομάδα να «χτυπήσει» εκεί που θέλει στον αγώνα.

Από εκεί και πέρα, μετά το βίντεο οι «ερυθρόλευκοι» βγήκαν στο παρκέ για τη συνέχεια της προπόνησής τους, η οποία όμως δεν ήταν μεγάλης έντασης εξαιτίας του ματς της Πέμπτης με τη Φενέρμπαχτσε.