☰
✕

Για την πρώτη νίκη

Τη Ρίγα υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού (18:00, ΕΡΤ2), για την 5η αγωνιστική της Euroleague και στοχεύει στην πρώτη νίκη στη διοργάνωση.

Η συμμετοχή της Άννας Σπυριδοπούλου (έκανε και χθες ατομικό πρόγραμμα) θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Θυμίζουμε, εκτός είναι σίγουρα η τραυματίας Ρίτα Ρασίντ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Μαρία Αυτζή και Χριστίνα Λίτση.

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση στο ΣΕΦ θα διατίθενται από τη θύρα 7 του σταδίου πριν το παιχνίδι και υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ.

Επίσης, να σημειωθεί πως ισχύει κανονικά η κάρτα μέλους και κάρτα junior, με τους κατόχους να δικαιούνται ελεύθερη είσοδο στην αναμέτρηση. Οι έχοντες προσκλήσεις για την αναμέτρηση με την ΤΤΤ Riga θα εισέλθουν από την είσοδο των VIP, η οποία βρίσκεται κάτω από τη θύρα 3, όπως και οι εκπρόσωποι του Τύπου.