Νίκησε στη Λήμνο, αλλά ανησυχεί για Μιλουτίνοφ...
Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου, εκτός έδρας, για το πρωτάθλημα, παίρνοντας τη νίκη με 73-53! Οι «ερυθρόλευκοι» δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου και έφυγαν άνετα με το «διπλό» από το νησί.
Μία νίκη την οποία την χρειαζόταν η ομάδα του Πειραιά, μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Ο Ολυμπιακός δεν χρειάστηκε να παίξει κάποιο τρομερό μπάσκετ, αφού ο αντίπαλος δεν μπόρεσε καθόλου να ακολουθήσει το παιχνίδι του Θρύλου, αλλά στα θετικά συγκαταλέγεται η παρουσία των ΛεΝτέι, Γκος, Τίμα, με τον πρώτο να σημειώνει 19 πόντους και οι άλλοι δύο από 11.
Το αρνητικό όμως από την άλλη ήταν ο τραυματισμός των Νίκολα Μιλουτίνοφ, Γιώργου Πρίντεζη!
Ο Σέρβος σέντερ αποχώρησε από το ματς στο πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, καθώς έπεσε πάνω στο πόδι του αντίπαλος και τραυματίστηκε στην κνήμη! Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών του Θρύλου ανέφεραν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αλλά θα κάνει εξετάσεις τη Δευτέρα μετά την επιστροφή της ομάδας στη βάση της από τη Λήμνο, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.
Από την άλλη ο Πρίντεζης αποχώρησε στο τρίτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, καθώς επίσης έπεσε αντίπαλος στο πόδι του και δεν χρησιμοποιήθηκε ξανά από τον Ντέιβιντ Μπλατ, περισσότερο όμως για προληπτικούς λόγους.
Από εκεί και πέρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του ματς, ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν χρειάστηκε να φορτσάρει ιδιαίτερα, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι την προσεχή Πέμπτη, εκτός έδρας, ενώ στις 13 Φεβρουαρίου είναι το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και μετά έχει να παίξει με Εφές στην Τουρκία και ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ.