Τους... αδίκησαν, γι’ αυτό δεν γύρισαν με πούλμαν!
Ξέρεις τι είναι να γλιτώνεις την επιστροφή από τη Μαδρίτη οδικώς; Μεγάλη υπόθεση! 37 ώρες και απόσταση 3.244 χιλιόμετρα είναι αυτά! Έτσι, τουλάχιστον, «λέει» η Google, όπου αναζητήσαμε λεπτομέρειες του ταξιδιού.
Όπως και να ‘χει, ο Παναθηναϊκός γλίτωσε την επιστροφή στην Ελλάδα με πούλμαν. Και υπήρχε σοβαρός λόγος. Τους... αδίκησε η διαιτησία. Έτσι λένε για το πρώτο παιχνίδι. Άρα, με τι καρδιά να τους κράξεις και να τους τιμωρήσεις όταν σε έχουν... αδικήσει; Κρίμα τα παιδιά, πάντως.
Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην είναι στα πλέι οφ, αλλά βλέποντάς τα, γελάμε. Γελάμε με τον Παναθηναϊκό για την ακρίβεια, ο οποίος ηττήθηκε για πλάκα στο δεύτερο παιχνίδι από τη Ρεάλ Μαδρίτης (78-63) και δεν βλέπει ούτε φέτος Final 4.
Και μετά σου λένε να πιστεύεις στα θαύματα...