«Να φύγουμε αήττητες από την Ισπανία»

Στη σημασία και τη δυσκολία της αναμέτρησης με τη Βαλένθια, στην Ισπανία, για τη 2η αγωνιστική του Eurocup, εστίασε η Εβίνα Σταμάτη, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός θέλει να φύγει αήττητος στη διοργάνωση από την Ισπανία.

Συγκεκριμένα, η αρχηγός της ομάδας μπάσκετ Γυναικών της ομάδας του Πειραιά, υποστήριξε πως: «Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στον όμιλο για το Eurocup, είχαμε… κυκλώσει την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η Valencia είναι μία αντίπαλος που δεν μπορείς να την υποτιμήσεις, διαθέτει ισχυρό ρόστερ και θεωρώ ότι μαζί της θα παλέψουμε για την κορυφή του ομίλου.

Είναι σημαντικό να μαζέψουμε νίκες για τη συνέχειά μας στην διοργάνωση και θέλουμε να φύγουμε αήττητες στο Eurocup από την Ισπανία».