☰
✕

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ριντ! (video)

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη... βούλα είναι ο Ουίλι Ριντ, όπως έκανε γνωστό ο Αμερικανός σέντερ με βίντεο που ανάρτησε στα Social Media, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στην ομάδα του Πειραιά

Θυμίζουμε, ο ύψους 2,11 Αμερικανός, αποτέλεσε τον «εκλεκτό» του Κεστούτις Κεμζούρα για τη θέση «5». Με τον Λιθουανό κόουτς να θεωρεί ότι έχει όλα τα φόντα να προσφέρει πράγματα που δεν έχει δώσει μέχρι τώρα ο Ρούμπιτ.

Να σημειωθεί, ότι ο Ριντ ανέφερε πως τελείωσαν τα διαδικαστικά του συμβολαίου του με τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο, ενώ έδειξε ανυπόμονος να αγωνιστεί μπροστά στο λαό του Θρύλου.

Για την ιστορία, την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο Ριντ αγωνίστηκε στη θυγατρική ομάδα των Τζαζ, τους Salt Lake City Stars, έχοντας 20,1 πόντους μέσο όρο και 11,2 ριμπάουντ, σε 21 παιχνίδια συνολικά.