Κοντά στην πόρτα της εξόδου ο Κεμζούρα!
Κακά τα ψέματα, η εικόνα του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα, δεν είναι καθόλου καλή. Μπορεί να είχε δείξει μία βελτίωση σε κάποια παιχνίδια, ωστόσο δεν υπάρχει καμία σταθερότητα, καμία συνέπεια στο παιχνίδι του.
Είναι πασιφανές ότι η ομάδα δεν έχει, πλέον, ταυτότητα. Είναι αδιανόητο για τον Θρύλο, για ένα σύνολο που αποτελούσε τον φόβο και τον τρόμο στην Ευρωλίγκα, να μην υπολογίζεται από τους εκάστοτε αντιπάλους του.
Στο γεγονός αυτό, λοιπόν, ευθύνη έχει, πλέον, και ο Κεστούτις Κεμζούρα. Ο Λιθουανός κόουτς ανέλαβε το τιμόνι των «ερυθρολεύκων» στις 5 Οκτώβρη, αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να πείσει για τη δουλειά του. Δεν έχει μπορέσει, μέχρι στιγμής, να διαχειριστεί σωστά τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Έχει κάνει, με τη σειρά του, πολλά λάθη.
Ήταν πασιφανή και στο χθεσινό παιχνίδι με τη Φενέρ, στο ΣΕΦ. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, λοιπόν, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από την εικόνα και την απόδοση της ομάδας και φέρονται να σκέφτονται να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Κεμζούρα!
Σε περίπτωση, λοιπόν, που επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, ο Μίλαν Τόμιτς, που είναι ελεύθερος, βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Μένει να φανεί τι τυχόν εξελίξεις θα υπάρξουν.