☰
✕

«Ο ΜακΚίσικ ανήκει σε εμάς!»

Παράγοντας της Μπεσίκτας υποστηρίζει πως ο Σακιέλ ΜακΚίσικ είναι ακόμη παίκτης των Τούρκων και δεν πρόκειται να έρθει στον Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα, μέλος της διοίκησης της Μπεσίκτας δήλωσε:

«Ο ΜακΚίσικ είναι παίκτης μας. Είχαμε μία κρίση μεταξύ μας την προηγούμενη εβδομάδα. Κάναμε μία προσπάθεια να πληρώσουμε την ομάδα πριν το ματς με τη Γαλατάσαραϊ.

Εξοφλήθηκαν οι μισοί μισθοί όλων των παικτών. Θα μπορούσαμε να δώσουμε λιγότερα σε κάποιους κι ολόκληρο το μισθό του ΜακΚίσικ. Είπαμε θα τον πληρώναμε τη Δευτέρα και το κάναμε.

Πολλές ομάδες στην Τουρκία πληρώνουν με καθυστέρηση μηνών. Δεν είναι της φιλοσοφίας μας να αφήνει κάποιος τον προπονητή και τους συμπαίκτες του όταν βρίσκεται μόλις μισό μισθό... μέσα. Δεν το βρίσκω σωστό αυτό που έκανε ο παίκτης μας, λόγω διήμερης καθυστέρησης.

Δεν πήραμε κάποια απόφαση, ώστε να μη συνεχίσουμε. Θα καθίσουμε να συζητήσουμε μαζί, αλλά και με τον προπονητή και τον γενικό διευθυντή».