Ένας Ρούμπιτ που αξίζει
Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε στο παρκέ έναν εντελώς διαφορετικό Ρούμπιτ. Έναν παίκτη ο οποίος έχει βρει ρόλο στον Ολυμπιακό και βγάζει τον καλύτερό του εαυτό.
Σκοράρει, «σκίζεται» στην άμυνα και γενικότερα βοηθάει σε πολλούς τομείς.
Ιδιαίτερα τώρα που είναι τραυματίας ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Ρούμπιτ έχει βγει μπροστά και εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται.
Υπάρχει όμως και μία μεγάλη διαφορά.
Πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας αξιοποιεί τον Ρούμπιτ εκεί όπου δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα και να αγωνιστεί καλύτερα.
Δηλαδή στη θέση «4» και όχι ως σέντερ.
Με τον ερχομό του Έλις ο Μιλουτίνοφ έχει πλέον παίκτη να του δίνει ανάσες οπότε και ο κόουτς πήγε τον Ρούμπιτ στο «4». Και ο Αμερικανός δείχνει πως του ταιριάζει αυτός ο ρόλος.
Είναι σημαντικό να δείχνουν οι παίκτες πράγματα μέσα στο παρκέ γιατί αυτή τη στιγμή κρίνονται όλοι και ενόψει καλοκαιριού και του σχεδιασμού της νέας αγωνιστικής περιόδου.