☰
✕

Νέα, συμπληρωματική, επιστολή Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα

Νέα εξέλιξη σημειώθηκε αναφορικά με το ταξίδι που έχει να κάνει ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο για τον αγώνα κόντρα στην Αρμάνι.

Όπως έγινε γνωστό η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας συνεδρίασε την Τρίτη και ενημέρωσε να αναστείλει ο Ολυμπιακός το ταξίδι του στο Μιλάνο.

Μάλιστα το πρακτικό της συνεδρίασης εστάλει στους «ερυθρόλευκους» και η ΚΑΕ από την πλευρά της έστειλε νέα επιστολή στη διοργανώτρια αρχή της Euroleague, συμπληρωματική της προηγούμενης, με την οποία ζήτησε να επανεξετάσει η αρμόδια αρχή την απόφαση για την κανονική διεξαγωγή του αγώνα της Πέμπτης με την Αρμάνι στην Ιταλία.

Θυμίζουμε ο Ολυμπιακός ζήτησε επίσημα την αναβολή του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο, εκτός έδρας, εξαιτίας του κορονοϊού. Με τη Euroleague όμως να απαντά αρνητικά στο αίτημα των Πειραωτών.