Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα!
Όσο περνάει ο καιρός βλέπουμε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όλο και περισσότερο κόσμο στις κερκίδες. Ο κόσμος βλέπει ότι ο Ολυμπιακός κάνει καλή δουλειά φέτος και προσπαθεί να φτιάξει κάτι ωραίο και σωστό.
Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη του κόσμου και αυτό είναι αρκετά σημαντικό για την εξέλιξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο λαός του Θρύλου δε γύρισε ποτέ την πλάτη του στην ομάδα, παρά τις κακές προηγούμενες σεζόν.
Αλλά τώρα είναι ακόμη μεγαλύτερη η ένταση και η στήριξη που υπάρχει στο κλειστό του Φαλήρου και αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση στον αντίπαλο. Φάνηκε και στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, όταν οι Τούρκοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν... κεφάλι στο σκορ.
Ο κόσμος στήριξε τον Θρύλο και οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν καλά τη δουλειά τους, φτάνοντας στη νίκη και διατηρώντας το αήττητο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.