Βαμβακά: «Θέλουμε τη νίκη με καλή εμφάνιση»
Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις επιστρέφει η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων, αντιμετωπίζοντας την Ελευθερία Μοσχάτου και έχοντας ως στόχο τη νίκη με μία καλή εμφάνιση. Κάτι το οποίο τόνισε στις δηλώσεις της η Ευαγγελία Βαμβακά.
«Την Πέμπτη (σ.σ. σήμερα), παίζουμε ένα ακόμα ματς πρωταθλήματος, με την ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου και θέλουμε την νίκη με καλή εμφάνιση, όπως και σε κάθε ματς, άλλωστε. Θέλουμε να κρατήσουμε την πρώτη θέση και το αβαντάζ για τους τελικούς που θα ακολουθήσουν.
Ερχόμαστε από ένα μεγάλο κενό, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, όμως έχουμε προετοιμαστεί και για αυτό το ματς κατάλληλα. Πάμε, λοιπόν, για τη νίκη, την οποία θέλουμε να συνδυάσουμε με ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο», ανέφερε η 30χρονη φόργουορντ του Θρύλου.