Μηχανάκι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε χούλιγκαν! Θα παρέμβει κανείς;
Αυτή κι αν είναι απίστευτη αποκάλυψη. Στις 4 Μαρτίου στο Παλαιό Φάληρο υπήρξε σύρραξη οπαδών και αυτά που προκύπτουν, είναι πραγματικά εντυπωσιακά!
Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην κατάσχεση 15 μοτοσυκλετών. Μόνο που η μία από αυτές (μαύρο σκούτερ μάρκας SYM), κάτι έκρυβε. Ειδικότερα, η αστυνομία αναζητώντας τους ιδιοκτήτες, βρήκε πως η συγκεκριμένη είχε αγοραστεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στις 17 Δεκεμβρίου 2014.
Όπως έγινε γνωστό, το μηχανάκι βρέθηκε πεσμένο στο πεζοδρόμιο. Στη μίζα του, υπήρχε ένα μπρελόκ με το σήμα της ομάδας του Παναθηναϊκού και όπως ήταν αναμενόμενο, το άτομο που το είχε, αναζητήθηκε ανάμεσα στους συλληφθέντες.
Εκεί λοιπόν, ο 22χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού, παραδέχθηκε πως το χρησιμοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μαρτίου. Για την ακρίβεια, είχε κινηθεί μαζί με την μοτοπορεία που άρχισε από την Βάρης-Κορωπίου και κατέληξε στο Παλαιό Φάληρο για να συμπλακεί με άλλους οπαδούς!
Προκύπτουν και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία. Όπως ότι μεταξύ των συλληφθέντων, είναι και ένας οπαδός του Παναθηναϊκού που είχε συλληφθεί και στη Λευκάδα! Τότε μάλιστα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε βάλει δικηγόρους για να τους στηρίξει και να τους αθωώσει!
Όπως έχει γίνει γνωστό, εκείνη την ημέρα (4/3) η αστυνομία κατάσχεσε 15 μοτοσυκλέτες, όπως και βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες, ξύλινα και μεταλλικά ρόπαλα και κράνη.
Κατά την αναζήτηση των ιδιοκτητών των μοτοσυκλετών, οι κατηγορούμενοι φαίνεται να αυξήθηκαν. Την προανάκριση ανέλαβαν αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος των συλληφθέντων, που οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.
Ένα ακόμη στοιχείο με ενδιαφέρον είναι ότι η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, αναμένεται να καλέσει σε απολογία τόσο τους ιδιοκτήτες των μοτοσυκλετών που κατασχέθηκαν, όσο και τους υπεύθυνους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!
Προφανώς βέβαια επειδή ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού κατάλαβε ότι η δικογραφία θα κυκλοφορήσει, έτρεξε να μοιράσει στα Μέσα ενημέρωσης την… είδηση, ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει νομική έρευνα για το πως βρέθηκε το μηχανάκι εκεί…
Φυσικά όπως ήδη θα καταλάβατε, αυτό το θέμα δεν μπορούσε να αναδειχθεί από τα «αντικειμενικά» Μέσα ενημέρωσης. Δεν «ενοχλήθηκε» κανένας αρθρογράφος. Ποιος ξέρει. Αν ήταν οπαδός του Ολυμπιακού, θα είχε γίνει πρώτο θέμα και θα τον… χρέωναν για τα καλά!