Οι συμβουλές του Ρότζερς στον Αμπρόουζ
Πολύ καλή άποψη για τον Εφέ Αμπρόουζ έχει ο Μπρένταν Ρότζερς, αλλά τον συμβουλεύει πως πρέπει να μειώσει τα λάθη που κάνει στα παιχνίδια. Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός της Σέλτικ "παίζει" για τον Ολυμπιακό και ο προπονητής του στη σκωτσέζικη ομάδα, θεωρεί πως μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά, αρκεί να κάνει ένα πράγμα.
"Όσον αφορά τον Εφέ, υπάρχουν άνθρωποι που τον έχουν δει περισσότερο απ’ ότι εγώ και ξέρω πως αν καταφέρει να ελαττώσει τα λάθη που κάνει στα παιχνίδια, τότε θα έχεις έναν πολύ καλό παίκτη.
Σωματικά, είναι πολύ δυνατός, είναι πολύ γρήγορος και είναι και καλός στον αέρα. Όλα είναι θέμα αντίληψης και απλοποίησης του παιχνιδιού του. Αν τα κάνει αυτά, τότε θα είναι κεφάλαιο", είπε ο προπονητής του.
Στη Σκωτία, μάλιστα, του ασκούν έντονη κριτική, μετά το λάθος που έκανε στο πρώτο παιχνίδι του β’ προκριματικού γύρου κόντρα στη Λίνκολν Ρεντ.