Πέρετζ: «Δεν χωνεύεται το 6-1»

Δεν μπορούσαν να «χωνέψουν» στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, τη συντριβή από τον Ολυμπιακό. Ενδεικτικά ήταν τα όσα είπε ο Nτορ Πέρετζ (που είχε σκοράρει με κεφαλιά στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για το 1-4), ο οποίος υπογράμμισε μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα «one» του Ισραήλ: «Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, πρέπει να χωνέψεις ότι ηττηθήκαμε με 6:1, είναι κάτι που δεν έχω ζήσει στην καριέρα μου. Καθήκον μας είναι να σηκωθούμε και να βγούμε από αυτό. Δεν ανταποκριθήκαμε σε αυτά που απαιτεί αυτή η διοργάνωση».

Σημειώνεται πως ο προπονητής της Μακάμπι Ρόμπι Κιν, τόνισε: «εν ξεκινήσαμε καλά το ματς, ήμασταν πολύ νευρικοί. Δίναμε συνεχώς την μπάλα στον αντίπαλο και μπερδευόμασταν. Η ήττα είναι ήττα. Έβαλαν τέσσερα γκολ, χάσαμε πολλή ενέργεια, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Πρέπει να συγχαρούμε τον αντίπαλο. Το πιο σημαντικό είναι οι παίκτες μου να καταλάβουν τι συνέβη. Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη. Είναι μία τοπ ομάδα. Όλοι το ξέραμε ακόμη και μετά το πρώτο παιχνίδι. Έχει φοβερούς επιθετικούς. Το ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολη η νύχτα μας παρά το σκορ του πρώτου αγώνα». Ο Ιρλανδός προπονητής, μετά από το φινάλε του παιχνιδιού πήγε στα αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων» και τους έδωσε συγχαρητήρια παρά την απογοήτευση του. Μια σπουδαία κίνηση από τον Κιν.