Τρεις παίκτες στην ιδανική ενδεκάδα!
Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, έκανε την Ευρώπη να παραμιλάει με την κατάκτηση του Youth League και τις μαγικές εμφανίσεις που της έδωσαν το τρόπαιο και μάλιστα χωρίς να γνωρίσει την ήττα, μετά από εννέα συνολικά αναμετρήσεις.
Tρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά μάλιστα, βρίσκονται και στην ομάδα της σεζόν από την ιστοσελίδα Football talent Scout! Κάτι που αναδεικνύει πως η κ19 του θρύλου είναι γεμάτη με διαμάντια τα οποία αναμένεται να «λάμψουν» ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Αναλυτικότερα, κάτω από τα δοκάρια συναντάμε τον Άντζελο Σίνα, ο οποίος με τις τρομερές αποκρούσεις του κράτησε πολλές φορές όρθιο τον Ολυμπιακό και τον οδήγησε μέχρι την κούπα. Αναφορικά με τον δεύτερο της παρέας, συναντάμε το όνομα του Χρήστου Μουζακίτη, ο οποίος βρίσκεται στη μεσαία γραμμή και τα πήγε περίφημα και στο σκοράρισμα, εκτελώντας μάλιστα μόνιμα και τις στατικές φάσεις των Πειραιωτών. Σε ό,τι αφορά την κορυφή της επίθεσης, δεν θα μπορούσε να απουσιάσει το όνομα του Χαράλαμπου Κωστούλα, ο οποίος σκόραρε κατά ριπάς σε όλη τη διοργάνωση και είχε ένα γκολ λιγότερο από τον Μουζακίτη (6 έναντι 5).
Σε ό,τι αφορά την ιδανική ενδεκάδα είναι η παρακάτω: Antzelo Sina, Hjalte Bidstrup, Jan-Carlo Simić, Enzo Mongo, Adam Aznou, Kevin Zeroli, Christos Mouzakitis, Rodrigo Mora, Jorge Meireles, Charalampos Kostoulas, Anhá Cande.