Φουλάρουν για μεταγραφές

Ο Μπέντο ναι μεν ζήτησε μερικές ημέρες για να "τσεκάρει" το ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν κινούνται στο κομμάτι των μεταγραφών. Ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός επισήμανε στην παρουσίασή του πώς είναι σε επαφή με τους ανθρώπους του Θρύλου που χειρίζονται αυτά τα θέματα, για να γίνουν ό,τι πρέπει από εδώ και πέρα.

Σε ό,τι αφορά το πλάνο των μεταγραφών… Θα αποκτηθούν ένας εξτρέμ, ένας στόπερ και πιθανότητα ένας επιθετικός. Αυτά είναι τα… σίγουρα, αλλά δεν αποκλείεται να προκύψει και κάτι επιπλέον, ανάλογα και με τους παίκτες που ίσως αποχωρήσουν από την ομάδα.

Πάντως, όλα δείχνουν ότι ο πρώτος από τους τρεις παίκτες ίσως να αποκτηθεί και άμεσα. Δηλαδή πριν από το πρώτο ματς με την Αρούκα, ούτως ώστε να δηλωθεί στη λίστα της UEFA. Θυμίζουμε ότι κάθε ομάδα έχει τη δυνατότητα να κάνει μια αλλαγή στη λίστα για τα πλέι οφ, 24 ώρες πριν από την πρώτη της αναμέτρηση σε αυτή τη φάση του Europa League.