Με Γιαζίτζι και... μικρούς η πρώτη ενδεκάδα του Θρύλου!
Το πρώτο φιλικό στη διάρκεια της φετινής, καλοκαιρινής προετοιμασίας, δίνει το απόγευμα της Παρασκευής ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Μπρέντα (19/7, 15:00). Με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να παρατάσσει και με νέα και με παλιά πρόσωπα. Την πρώτη του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο του Θρύλου.
Ο Βάσκος τεχνικός αποφάσισε να ξεκινήσει με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Κοστίνια, Πιρόλα, Μπιανκόν και Μπρούνο στην τετράδα της άμυνας.
Από εκεί και πέρα, στη μεσαία γραμμή θα είναι Γκαρθία, Λιατσικούρας, Γιαζίτζι. Στην τριάδα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Ζέλσον, Πνευμονίδης και Γιάρεμτσουκ.
Αναλυτικά η εντεκάδα του Ολυμπιακού:
Πασχαλάκης, Κοστίνια, Μπιανκόν, Πιρόλα, Μπρούνο, Γκαρθία, Λιατσικούρας, Γιαζίτζι, Ζέλσον, Πνευμονίδης, Γιάρεμτσουκ.