Η σιγουριά των Ιταλών για Μαουρίτσιο!
Σε καλό δρόμο φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Μαουρίτσιο από τη Λάτσιο στον Ολυμπιακό, σύμφωνα, βέβαια, με όσα αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, όπου βγάζουν σιγουριά για θετική έκβαση στις διαπραγματεύσεις.
Μάλιστα, η ιστοσελίδα "quotidiano.net", σε σημερινό της δημοσίευμα, αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα και τον πρωταθλητή Ελλάδας, εκφράζοντας την αισιοδοξία πως, παρά τη διαφορά που προέκυψε στην πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού, θα υπάρξει συμφωνία.
Ισχυρίζονται, μάλιστα, πως η Λάτσιο συζητάει το δανεισμό του με "ενοίκιο" 700.000 ευρώ και οψιόν αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ.
"Ο Ολυμπιακός επιμένει και ο Μαουρίτσιο έχει έτοιμες τις βαλίτσες του. Η Λάτσιο διαπραγματεύεται με τον ελληνικό σύλλογο για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου. Η Λάτσιο θέλει 700.000 ευρώ, με οψιόν αγοράς στο 1,5 εκατ ευρώ. Η πρώτη προσφορά του Ολυμπιακού ήταν χαμηλή, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως στο τέλος η υπόθεση θα κλείσει θετικά", αναφέρει το δημοσίευμα.