Ρεμπρόφ: «Αναστατωμένος ο Γιάρεμτσουκ»

 Ο επιθετικός του Ολυμπιακού και της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας, Ρόμαν Γιαρεμτσούκ, δεν θα αγωνιστεί στους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Σεπτέμβριο του 2026, λόγω τραυματισμού που υπέστη ενώ αγωνιζόταν με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, απουσίασε από την ήττα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με 0-2 από την Γαλλία, ενώ θα χάσει και το παιχνίδι με το Αζερμπαιτζάν την Τρίτη.

«Ο επιθετικός της εθνικής Ουκρανίας, Ρόμαν Γιαρεμτσούκ, δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Σεπτέμβριο του 2026, λόγω τραυματισμού που υπέστη ενώ αγωνιζόταν σε συλλογικό επίπεδο με τον Ολυμπιακό». Η υπηρεσία Τύπου της Ουκρανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανέφερε αυτό. Ο προπονητής της ομάδας, Σεργκέι Ρέμπροφ, ανακοίνωσε ορισμένες λεπτομέρειες σε συνέντευξη Τύπου.

«Ναι, δυστυχώς ο Ρόμαν τραυματίστηκε ενώ έπαιζε για την ομάδα του. Ήταν πολύ αναστατωμένος. Κάναμε όλες τις απαιτούμενες αξονικές τομογραφίες και του επιτρέψαμε να λάβει θεραπεία από την ομάδα του».