H ενδεκάδα του Θρύλου με Λεβαδειακό!
Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση το Σάββατο (27/9, 18:00) υποδεχόμενος τον Λεβαδειακού. Οι Πειραιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι της Λεωφόρου και να αγκαλιάσουν την κορυφή, για μία ακόμα αγωνιστική.
Ο Θρύλος αντιμετωπίζει με σχεδόν όλα του τα «όπλα» του τη ομάδα της Βοιωτίας, με τον Μεντιλίμπαρ να θέλει να παίξει επιθετικά από την αρχή.
Πάμε να δούμε την ενδεκάδα, την οποία επέλεξε:
Στο τέρμα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επέλεξε τον Τζολάκη. Στην άμυνα, ο Κοστίνια θα είναι δεξιά, στόπερ οι Πιρόλα και Ρέτσος ενώ στα αριστερά θα ξεκινήσει ο Ορτέγκα.
Στο κέντρο το δίδυμο Μουζακίτης, Έσε ενώ μπροστά τους θα παίξουν Στρεφέτσα, Ποντένσε στα «φτερά», ο Τσικίνιο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ελ Κααμπί.
Αναλυτικά η ενδεκάδα του Θρύλου: Τζολάκης, Ορτέγκα, Πιρόλα, Ρέτσος, Κοστίνια, Μουζακίτης, Έσε, Τσικίνιο, Στρεφέτσα, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.